zondag 30 november 2008

Foto's Genk (2)











Foto's Genk











LCC Genk

Benjamins

Bij de meisjes nam Emma dadelijk de leiding en aan de finish had ze net genoeg over voor een 3de plaats. Ook Jef nam de leiding en zijn tegenstanders ook probeerden, hij gaf de 1ste plaats niet meer uit handen. Bij de tweedejaars benjamins hadden we met Sander (7de) en Senne (10de) 2 lopers in de top10.

Pupillen

Bij de meisjes werd Eline 22ste en wist Marte haar goede prestatie van Neerpelt te bevestigen (9de). Ook Nele (17de) liep een mooie wedstrijd.
Dries D. had een mindere start maar in de laatste ronde kwam hij heel sterk terug tot op een 4de plaats. Ook Siebe (20ste) en Dries T. (25ste) lieten nog heel wat lopers achter zich.

Miniemen

Na een heel slechte start moest Maya de ganse wedstrijd plaatsen goedmaken. Uiteindelijk werd ze nog 8ste.

Kadetten/Scholieren

Janne kon net niet mee in het groepje voor haar maar ze was toch mooi 12de. Bij de scholieren liep Hanne een heel sterke wedstrijd (7de).

Senioren/Masters

In een sterke seniorsgroep werd Saartje 14de. 3 HEAK-masters aan de start : Josee (16de), Karel (18de) en Eric moest met een kwetsuur uit de wedstrijd stappen.

maandag 24 november 2008

zondag 23 november 2008

Foto's Tilburg





Cross Tilburg

Zoals elk jaar was de Internationale VGZ Warandeloop te Tilburg weer sterk bezet. Natuurlijk mag dan ook een HEAK-delegatie niet ontbreken.

Bij de pupillen wist Antse na een slechte start en een val zich toch nog in de top-tien te plaatsen (9de). Kim liet zich wegdrummen in de start en kwam van een laatste plaats terug naar de 28ste plaats. Bij de 2de-jaars miniemen liepen Kato (2de) en Nina (4de) een zeer goede wedstrijd en moesten enkel onderdoen voor een heel sterke Nederlandse. Jarrit nam bij de jongens miniemen direct de koppositie en gaf deze niet meer uit handen.
Bij de 2de-jaars kadetten meisjes verdedigde Kaat zich goed met een 15de plaats op een parcours dat niet in haar voordeel was. Arne bewees met een schitterende 4de plaats bij de kadetten-jongens dat hij goed bezig is, net zoals Brent die met een 16de plaats nog vele snelle lopers achter zich liet.
Glenn liep op zijn waarde bij de scholieren met een 53ste plaats op meer dan 80 deelnemers. Bij de meisjes-scholieren liet Esther zien dat ze week na week nog beter wordt, nu met een 7de plaats. Zus Aria moest opgeven wegens ziekte. Niet getreurd, er komen nog genoeg mooie wedstrijden.

Cross Arendonk

Josee begon aan het winterseizoen met een 20ste plaats bij de Masters. Gitte haalde het podium bij de juniors (2de plaats).

Stratenloop Ell

In Ell was er een 1ste plaats voor Karel. Hij liep de 7,3 km in 26'26.

maandag 17 november 2008

Foto's Neerpelt



















LCC Neerpelt

Een grote HEAK-delegatie was aanwezig op de LCC-cross te Neerpelt. De supporters zagen heel goede prestaties, sommige reeksen werden zelfs gedomineerd door de HEAK-ers.

Benjamins

Jef nam meteen de leiding en ondanks verschillende tegenaanvallen bleef hij op de 1ste plaats. Bij de meisjes werd Emma 14de. Bij de jongens was Senne 11de en Sander 12de.

Pupillen

Net zoals vorige week kwam Antse in de spurt net tekort voor een podiumplaats (4de). Ook Marte liep een zeer goede wedstrijd met een 7de plaats. Maxine (14de), Eline (26ste), Lien (34ste), Nele (16de) en Loran (19de) waren onze andere meisjes-pupillen.
Bij de jongens werd Dries D. 8ste , Dries T. 23ste, Siebe 24ste en Wout 27ste.

Miniemen

Bij de eerstejaars-meisjes zagen we heel goede wedstrijden van Maya (8ste), Diete (11de) en Kim (14de). Bij de tweedejaars waren Kato(1ste) en Nina(2de) te sterk voor de tegenstand.
Jorlie en Sofie werden 20ste en 25ste. Bij de jongens liepen Pieter (23ste) en Sander (25ste) de hele wedstrijd in elkaars buurt.

Kadetten

Ook Kaat is de laatste tijd goed bezig. In Neerpelt werd ze zelfs 4de, iets verder gevolgd door Janne (13de) en Melanie (15de). Bij de jongens liep Brent (als eerstejaars) zich nog in top-10.

Scholieren

Een echte demonstratie van Aria en Esther bij de scholieren . Ze werden gemakkelijk 1ste en 2de. Ook onze spurtster Hanne liep goed en werd 13de. Bij de jongens nam Glenn een supersnelle start, waarvan hij daarna wel moest bekomen. Hij werd 16de ,net voor Wouter (17de).

Seniors - Masters

Saartje voelde zich in haar sas op de Neerpeltse heuvels want na een goede start wist ze nog op te schuiven naar een 8ste plaats (met nog een snelle eindspurt). Bij de masters was enkel Eric aan de start (alhoewel er meerdere HEAK-masters langs de kant stonden). Hij werd als langeafstandsloper toch nog 31ste.

Wedstrijd Altweerterheide

Karel won de tweede wedstrijd (12 km) van het Wallenloop-criterium in Altweerterheide en neemt daarmee de leiding in de tussenstand.

maandag 10 november 2008