zondag 26 maart 2006

Schoenen teruggevonden !!

We zagen het al even aankomen. Maar vandaag, dankzij de hulp die we kregen van zoon Arne, was het dan het "comeback-moment" van Ronny.
De schoenen waren al een tijdje geleden onder het stof uitgehaald, de kilo's ?? (waar die ook mochten zitten) waren verdwenen en de trainingen waren opgedreven naar meerdere keren per week.
Vandaag nam onze voormalige Belgische topatleet tezamen met trainingsmaat Karel voor het eerst terug deel aan een "echte" wedstrijd.
Het wedstrijdverslag (naar het schijnt zou er een klein heuveltje in het parcour zitten) moeten we nog binnenkrijgen maar de uitslag wil ik u toch al meegeven.
Dus bij deze :
Ronny Agten (papa van Benjamin Jarrit en Pupil Arne) werd 7de in totaal maar wel tweede bij de M40. Zeer mooi Ronny, nu op naar die 10km in Enschede !
Karel Teunkens, die op zaterdag in Lille al de bloemen van de 2de plaats was gaan halen, behaalde de 14e stek, en kwam binnen als 7de M40. Voor Karel gaat het nu richting de marathon van Bonn (aanstaande Zondag), weliswaar als doorgedreven training.