maandag 28 mei 2007

Een woordje van de trainer over het afgelopen weekend

Relaas van het weekend van de reporter ter plaatse of via sms.

Eric te Klazienaveen : Een zeer knap debuut in 3hr28'13" en dit met slechts maximum 5 trainingen per week en een maximum weektotaal van 80km. (Voor zij die ambities moesten koesteren - het moet geen 7x per week zijn). Op één jaar tijd van een debuut op de halve marathon van 1hr45' naar 1hr30' momenteel, naar 41' op een 10km en naar zo'n marathontijd. Een zeer tevreden trainer zag de geleverde arbeid werd beloond. Een zeer dikke proficiat Eric en dit beloofd voor de toekomst - we kennen de plannen eh.

Ronny en Ricky te Klazienaveen : Nomaals een bevestiging van hetgene wat de trainer al enige tijd op training ziet gebeuren. Een zeer verdiende 1hr10'22" voor Ronny (die de eerste 10 kilometers zelfs een beetje de kat uit de boom gekeken heeft alvorens ze de bel aan te binden) en een knap PR voor Ricky in 1hr11'56". Hij liep 10 kilometer met Ronny als target om dan op 13 km een "ahum beginnersfout" te maken want anders was het nog rapper geweest. Knap man - nu bevestigen.

Glenn en Goele te Tongeren.
Glenn en Goele liepen vandaag hun eerste steeple van het seizoen. Terug weer wat wennen en zoeken naar de relatie met de balk maar toch BEIDEN een knap persoonlijk record. Glenn, van de allergie verlost, deed maar liefst 13" van zijn PR en liep een knappe 5'28". Goele liet de andere dame (Anke Steegen - die we nog kennen van de BVV alle Cat.) maar liefst 10" achter zich naar een nieuw PR van 5'35". En als we die waterbak nog wat verbeteren gaan daar ook nog een pak seconden vanaf. M.a.w. een geweldige generale repetitie voor het PK aanstaande vrijdag.

Rudi en Ben te Brussel.
Ik ontving eveneens een mooi sms-je van Rudi en Ben vanuit Brussel. Naar hun gevoel een zware wedstrijd maar eentje die op en top verliep en een mooi eindresultaat van 2hr01'. Mannen dik dik verdiend - de manier van afwerking van schema (afwerken trainingen, feedback etc...) is een voorbeeld voor onze jeugd en het resultaat is dan ook niet gestolen.

Aan al deze atleten - in mijn naam (maar vast en zeker vanwege het ganse trainersteam) een zeer dikke proficiat.
Peter.