zondag 4 november 2007

LCC-cross Tongeren

Benjamins

Een zeer goede wedstrijd van Emma. Op het laatste stuk kwam ze net tekort voor het podium maar ze mag fier zijn op haar 4de plaats. Door een val in de start vertrok Antse als laatste maar ze vocht zich terug naar een 4de plaats. Ook Maxine liep een sterke wedstrijd met een 9de plaats. Even verderop eindigden Eline (22ste) en Lien (25ste). Bij de jongens bleef Senne strijden met een verdiende 6ste plaats tot gevolg.

Pupillen

Zowel Marte (14de) als Nele (16de) presteerden naar behoren, een top10-plaats zit er zeker in. De reeks meisjes-pupillen 1997 is met 5 Heakers een zware reeks voor de supporters. Maya kon zich lang handhaven in de kopgroep maar moest deze in de lange rechte lijn laten gaan. Zij werd 4de net voor Yinta (5de). Diete wist zich nog net in de top10 te lopen. Voor Kim (16de) en Yalina (18de) zit er zeker nog verbetering in. Bij de jongens eindigde Dries sterk (5de) en zagen we Ian in zijn gekende stijl vechten tot de laatste meter (18de). Ook Siebe (19de) deed zijn best tot aan de finish.

Miniemen

Kato (1ste) en Nina (2de) waren te sterk voor de tegenstand zodat zij het tussen hun beiden mochten uitvechten. Ook Sofie (14de) verdedigde zich kranig. In een sterk bezette reeks liep Yano mooi naar een 9de plaats. Pieter (16de ) en Brent J. (20ste) kregen het moeilijk in de laatste meters. Bij de oudere miniemen liep Brent K. een heel sterke wedstrijd en hij wist zijn 2de plaats tot aan de finish te verdedigen.

Kadetten

Een prachtwedstrijd zagen we van Aria. In de laatste ronde liet ze aan iedereen zien wie de sterkste was. Ook onze korte-afstand specialisten eindigden nog binnen de eerste 10 : Kaat (9de) en Hanne (10de).

Scholieren

Goele liep een verstandige wedstrijd en kon in de laatste ronde naar een 3de plaats toelopen. Voor Ruben was de afstand net iets te lang om een gooi te doen naar het podium maar met een 5de plaats mag hij tevreden zijn. Glenn liep voor wat hij waard was en voor zijn eerste wedstrijd bij de scholieren is een 11ste plaats zeker niet slecht.

Junioren – Senioren – Masters

Gitte nam een goede start en bleef haar positie verdedigen (2de plaats). Saartje kwam aan de start met vermoeide benen maar ze bleef haar tempo lopen en ging nog heel wat tegenstanders voorbij (10de). Roel kreeg een ondertussen modderig middenterrein voorgeschoteld bij de masters. Hij eindigde mooi bij de eerste helft van de deelnemers (26ste).