woensdag 21 mei 2008

Vorig en afgelopen week(end) te Heak

Wegens technische problemen kon de blog niet worden aangepast.
Peter vat de afgelopen 10 dagen even samen :

Vorige week zaterdag BVV Alle cat te Oordegem - nogmaals een knappe prestatie van Aria op de 1500m - 4'55". Een bevestiging, opnieuw onder die magische 5' grens en een duidelijk bewijs dat de 4'47" van het PK geen toevalstreffer was. We zijn benieuwd voor de toekomst.

Afgelopen woensdag : Onze voorzitter Karel wint de 3.5km te Budel. (Wie anders moet het voorbeeld geven)

Afgelopen vrijdag : Clubactiviteit te Galbergen, met een massa kinderen en volwassenen (vooral de hele bende van Herzogenrath die een geweldige generale repetitie hielden), geweldige sfeer, geweldige resultaten. Afwezigen hadden ongelijk, de vraag naar meer van dergelijke clubactiviteiten is terecht.

Afgelopen zaterdag : Kaatsheuvel (Nederland) 10km - een zeer knappe prestatie van Ronny die Jos Lemmens (die tweede werd) achter zich hield. Dus winst bij de M45 in 32.17.

Vandaag zondag : Leiden Marathon - na een voorbereiding van 8 weken stonden Peter en Ricky aan de start te Leiden. Zoals aangekondigd op de site dachten velen dat Peter (tweevoudig winnaar) opnieuw een prestatie kwam neerzetten. Het was echter niet Ricky die voor Peter zou hazen, maar wel andersom. Ronny en Glenn zouden hen (voor zover dit kon) begeleiden op de fiets, Cindy en Antse zouden supporteren aan de doorkomst. En de arbeid werd beloond !!!!
Samen met Peter werd er gekozen voor een tempo van 3.41/km om uit te komen op een tijd van 2hr36. Dit was al weken het plan en zou zo ook worden uitgevoerd. Vanaf de eerste kilometer werd een vlak schema aangehouden en er werd dan ook op 1hr17.28 doorgekomen na half-marathon. Op 30km (als Peter zoals afgesproken de fiets overnam van Ronny, die op zijn beurt vervolgens rustig binnenliep) liep Ricky nog steeds 20" onder de 2hr36'. Na het oprapen van enkele "lijken" werd er uiteindelijk gestreden voor de 3e plaats algemeen. De anderen waren op een stukje "wind tegen" echter net iets beter en een gaatje van 50 meter kon niet meer worden gedicht. Toch werd Ricky mooi 5e in een prachtige 2hr35'41", zo'n 9 minuten van zijn vorig debuut en onder de afgesproken 2hr36'. Dan nog rekening houdend met de (soms) strakke tegenwind (in de open vlakte), en de vele vele bruggetjes over de Leidse grachten, gewoon een prachtig resultaat. Proficiat Ricky.

Met andere woorden een PRACHTWEEK voor HEAK.
Fli Fla Flo - Heak Go Go Go