zondag 9 augustus 2009

Flanders Cup te Ninove

Aanwezig : Arne, Goele, Glenn, Brent (Esther moest jammer genoeg verstek laten gaan omwille van het omslaan van haar voet de dag voordien op training). De rest van de bende was nog op verlof.

Arne op de 800m liep een sterke wedstrijd, raakte jammer genoeg 2x ingesloten op het ogenblik van de versnelling (alwaar hij enkele seconden laat liggen) maar loopt desondanks na vakantie dadelijk een evenaring van zijn PR. (2'17"85).

Goele liep een verstandige 1500m in de 2e reeks van het naprogramma. Jammer genoeg viel het tempo de 2e ronde wat stil waardoor enkele seconden verloren gingen, desondanks voor haar een nieuw PR van 4'50"28.

Glenn en Brent dan samen in de 7e reeks van het naprogramma 1500m. Glenn, omwille van de groei al enige weken enkel via duurlopen aan het werk, liep opnieuw eens wat weerstandswerk en eindigde toch in zijn 2e tijd van 4'49"55. Brent is de laatste tijd op training goed bezig en wou eens wat van die PR-tijd afknabbelen. Na een mooie en gelijkmatige race, waarin hij zijn PR met maar liefst 8" verbeterde, zette hij de klok stil in 5'21"52