maandag 20 augustus 2012

PK aflossingen - Mol (19/08)

Onze moederclub VMOL organiseerde het provinciaal kampioenschap aflossingen.

Goran Duijsters (pup.) liep als slotloper van de 3x600m . Hij kon met zijn gekende hardnekkigheid nog enkele concurrenten remonteren. Zijn ploegje eindigde 9de op 17 ploegen.

De cadetten Kim Vanharen, Marte Truyers en Diete Kelchtermans liepen samen met Rosanne Breugelmans de 4x800m.  Als een echt team warmden ze op en motiveerden ze elkaar. Beloning was de zilveren plak bij de cadetten. Tijd : 11:35:83

Goele Truyers, Aria en Ester Schouten verdedigden samen met Bo Van Gestel hun provinciale titel op de 4x800m alle categorieën. Ze wisten vooraf dat ACHL een werkelijk ijzersterk team had maar alles moet gelopen worden...   En dat deden ze : Ze braken hun eigen clubrecord met 3 seconden --> 9:29:61.  Dit was ook goed voor zilver.  Beduidend sneller dan de prov. kampioenen van West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant en vrijwel even snel als de prov.kamp. van Oost-Vlaanderen. Dus... prima !

Ruben Geys zorgde voor het derde zilver bij 4x1500m alle categorieën. Samen met zijn kompanen Yannick Michiels, Tim Van Hemel en Wouter Hus legde hij 16:52:03 op de mat.

De zilveren cadettenploeg : Diete, Rosanne, Kim en Marte

De dames wilden wel eens met hun trotse VMOL-voorzitter op de foto !