maandag 21 december 2009

Sneeuwloop in Dilsen

Zondag lag er in Dilsen een mooi wit sneeuwtapijt te wachten op onze atleten.
 
Goran beet de spits af en moest 890m afleggen. Hij nam een blitse start en bouwde zijn voorsprong uit op de tweede tot maar liefst 21". Een verdiende overwinning. Proficiat Goran!
 
2de atleet aan de start was Jef. Hij ging vlot mee in de start en vocht constant mee voor het podium. Het werd een verdiende bronzen plak.
 
Dan was, als 1ste jaars pupil, Lesley aan de beurt. Zij bouwde haar wedstrijd verstandig op en ging in het tweede stuk van de wedstrijd vlot mee met haar concurrenten. Met als resultaat een 8ste plaats.
 
Bij de 2de jaars pupillen was het Antse die vanaf de start het tempo regelde. Enkel een atleet van TACT kon haar volgen. Na een 2de demarrage kon Antse een klein kloofje slaan. Maar in de laatste rechte lijn liet ze haar toch nog verrassen door de eindsprint van het andere meisje en werd zo mooi 2de.
 
De enige miniem van dienst was Dries. Hij startte zeer goed en nestelde zich stevig in de kopgroep. Na een demarrage van de atleet uit Bree barstte hier de wedstrijd helemaal los. Dries bleef knokken en eindigde net naast het podium. Een mooie 4de plaats was het resultaat.
 
Joshi nam in Dilsen voor de eerste keer dit jaar deel aan een veldcross. In deze reeks werd snel gestart en werd hij op achtervolgen aangewezen. Met de nodige inzet en karakter eindigde hij 8ste, op 1 seconde van de 7de. Goed gedaan Joshi!