zondag 26 november 2006

LCC te Genk

HEAK was weer goed vertegenwoordigd op het LCC te Genk. Zowel onze atleten, trainers als supporters lieten zich weer van hun beste kant zien.

De 3 kleinste van de bende mochten het eerst van start. Voor hen hun eerste kennismaking met een toch wel modderig parcours. Ze liepen alle drie een stevige wedstrijd met als resultaten: Eline 11de, Maxine 9de en Antse 3de.

Mieke en Marte liepen daarna hun wedstrijd. Mieke werd na een stevige spurt 5de en Marte werd zeer verdienstelijk 14de.

Na de jongste dames was het de beurt aan onze drie musketiers, Dries, Siebe en Ian. Dries startte goed en kon dit de hele wedstrijd volhouden, met als resultaat een 4de plaats. Ian en Siebe, minder snelle starters, maar na verloop van de koers toch inhalend naar een rsp. 14de en 20ste plaats. Knap jongens!

De reeks met de meeste HEAKERS aan de start, zijn de pupillen meisjes. Hier liep Yinta misschien wel haar beste wedstrijd ooit, met als resultaat de gouden plak. Nichtje Maya was slecht weg in de start, maar kwam zeer sterk terug en nam het zilver voor haar rekening. Diete nam het tweede groepje op sleeptouw en eindigde knap 13de. Vlak daarna kwam een goede moegestreden Yalina (16de). Kim en Sara bouwde hun wedstrijd goed op en eindigde rsp. 20ste en 25ste.

Daarna was het de beurt aan de tandem Nina-Kato. Allebei goed weg van bij het begin en strijdend voor de plaatsen 1 en 2. Nina haalde het net voor Kato. Toch tof dames, dat twee vriendinnen zo een strijd kunnen leveren.

Bij de pupillen jongens miste Yano volledig zijn start en zette een sterke inhaalrace in, met als resultaat een 8ste plaats. Brent Jansen liep zijn tweede wedstrijd. Moeilijkheden met ademhaling en verrast door de snelheid in de wedstrijd, bleef hij moedig strijden en eindigde 20ste.

Onze miniemen meisjes, met Janne en Kaat, maakten er een goede wedstrijd van. Janne, een voorzichtige starter, maar éénmaal op dreef, niet te houden. Inhalen, inhalen, ... zo toch nog eindigend op een puike 14de plaats. Kaat goed weg en doorgaans van voor mee, stelde zich tevreden met een 5de plaats (eindelijk eens niet het 6de!!).


Dat Imana in een goede vorm zit bewees haar tweede plaats. Aria eindigde na een felle strijd op de 8ste stek, net voor haar zus Esther, die beslag legde op de 12de plaats. Hanne eindigde als 19de na een weer goed gedoseerde wedstrijd. Ook werden deze dames fel aangemoedigd door onze gekwetste Goele.

Dat Glenn sterk bezig is, bewees hij door goed mee te zijn met de kopgroep en in zijn wedstrijd te eindigen op een verdienstelijke 6de plaats.

Bij de junioren hield trainer Gert de eer hoog. Met zijn 3de plaats was hij zeer tevreden.

Saartje die al weken sukkelt met kleine gezondheidsprobleempjes moest tevreden zijn met haar 8ste plaats. Wat gaat dat geven wanneer ze eens top is?

De twee masters van HEAK maakten deze dag compleet. Willy aan zijn tweede cross toe van het seizoen, liep weer een sterke bezette wedstrijd. Hij eindigde dan ook 55ste. En onze Jef die startte voorzichtig, en na telkens een gevecht aan te gaan met de berg toch nog eindigen op een 64ste plaats.

EEN DIKKE PROFICIAT AAN IEDEREEN EN BLIJVEN WERKEN IS DE BOODSCHAP!!!



Benjamins meisjes 99 : 3. Meylaers Antse, 9. Gesquiere Maxine, 11. Zaenen Eline
Benjamins meisjes 98 : 5. Van De Reijd Mieke, 14. Truyers Marte
Benjamins jongens 99 : 4. Deckx Dries, 14. Truyers Ian, 20. Corstjens Siebe
Pupillen meisjes 97 : 1. Truyers Yinta, 2. Corstjens Maya, 13. Kelchtermans Diete, 16. Truyers Yalina, 20. VanHaren Kim, 25. Van De Reijd Sarah
Pupillen meisjes 96 : 1. Daelemans Nina, 2. Van Speybroeck Kato
Pupillen jongens 96 : 8. Truyers Yano, 20. Jansen Brent
Miniemen meisjes 95 : 14. Truyers Janne
Miniemen meisjes 94 : 5. Coninx Kaat
Kadetten meisjes : 2. Truyers Imana, 8. Schouten Aria, 12. Schouten Esther, 19. Biesmans Hanne
Kadetten jongens : 6. Kelchtermans Glenn
Seniors dames : 7. Sallaerts Saartje
Juniors heren : 3. Claes Gert
Masters heren : 55. Loenders Willy, 64. Van De Reijd Jozef