zondag 19 november 2006

Veldloop te Duffel

Ter voorbereiding op het provinciaal kampioenschap te Duffel (4 februari 2007) dat op hetzelfde parcours wordt gehouden liepen enkele HEAK-ers mee in de nationale veldloop te Duffel. De uitslagen :

Benjamins meisjes 99 : 4. Meylaers Antse
Benjamins meisjes 98 : 7. Van De Reijd Mieke
Pupillen meisjes 97 : 13. Kelchtermans Diete, 25. Van De Reijd Sarah
Pupillen meisjes 96 : 2. Daelemans Nina
Pupillen jongens 97 : 2. Agten Jarrit
Miniemen jongens 95 : 3. Agten Arne, 14. Kelchtermans Brent
Kadetten jongens : 11. Kelchtermans Glenn
Masters heren + 50 jaar : 13. Van De Reijd Jef, 14. Loenders Willy

Antse was goed (eens andere tegenstand) Zelfs harder gelopen dan in het LCC.
Mieke gelopen voor wat ze waard was, met een sterke laatste 300m van 10e op naar die zevende plaats. Sarah mooi opgeschoven gedurende de koers - knap Sarah.Diete ook een heel sterke wedstrijd - 50m voor de meet zelfs nog 9de maar dan was de spurt er teveel aan.
Jarrit heeft gedaan wat hij moest doen - geprobeerd Goffin te lossen - maar deze begaf niet en won de spurt dankzij de langere benen.
Nina had de wedstrijd afgestemd op Eykens (PK) en reageerde niet op een uitval van een Duffeltje, zeker in het oog te houden op het PK.
Arne was mee met de kopgroep met 4 maar zag dan Maselis en Denis (PK) even een gat van 10m krijgen - geen dicussie echter voor de derde plaats.
Brent niet dezelfde knappe start als in Tilburg maar op karakter toch teruggevochten tot bij Blommaerts en een knappe 14e plaats.
Glenn, met Ierse (10e) en Nederlandse (1e en 3de) tegenstand aan de start nam wel een knappe start en vervolg. In de spurt om de plaatsen 9/10 en 11 moest hij het tegen een Ier toch afleggen voor die top-10, Knap 11e.
Jef na een knappe start de inspanning mooi verdeeld. Willy vrij behouden gestart en dan stelselmatig opgeschoven tot in het spoor van Jef. Knap mannen.