zaterdag 30 augustus 2008

Meeting Turnhout

Op vrijdagavond werd de meeting van Turnhout uitgekozen. Sommigen maakten eerst een rondje langs de bezienswaardigheden van de stad maar uiteindelijk geraakte toch iedereen aan de piste. Er stond voor onze atleten een 800 meter op het programma.

Bij de kadetten-scholieren meisjes was Aria de haas van dienst. Het was mooi om te zien hoe zich al dadelijk een HEAK-treintje vormde met Aria als locomotief. Het resultaat mocht er dan ook zijn : Esther won in 2'25:06 (een p.r.), direct gevolgd door Kaat (2'25:33, een bevestiging van haar eerder gelopen tijden) en Goele (2'27:61, na een mindere periode terug op de goede weg). We kunnen met vertrouwen naar het BK toegaan.

Glenn stond aan de start bij de kadetten-scholieren jongens en hij kwam na 1 ronde perfect op schema door. Bovendien liep hij een zeer goede 2de ronde zodat hij een dik p.r. scoorde : 2'20:24. Een bevestiging van zijn goede trainingsresultaten.

Bij de junioren-senioren-masters heren stond Belgisch toploper Joeri Janssen aan de start. Peter was hier haas van dienst voor Karel. Na een heel snelle eerste ronde was het te merken dat Karel een tekort aan weerstand heeft maar toch liep ook hij een p.r. : 2'18:23