maandag 25 augustus 2008

Mol : Nacht van de Vriendschap

Zaterdagavond 23 augustus was het weer verzamelen voor de atleten vanaf cadet op de B-meeting te Mol.
Hanne was als eerste aan de beurt om de spits af te bijten op de 100m , ze liep hierbij een tijd van 14.16, meteen een nieuw pr., later mocht ze ook nog de meeting afsluiten met een 200m in de snelste reeks, een reeks waarin ze haar pr. met 6' heeft verbeterd tot 29.25 - knap werk Hanne (het ene PR na het andere dit seizoen).Ook Jane (derde bij de cadetten op de 100m) en Jolijn lieten zowel op de 100 als op de 200 zien over snelle benen te beschikken. (Maar ook dit hadden we op kamp al gezien).
Daarna kwamen de 3muskieters : Aria , Esther en Kaat als cadetten tezamen met de scholieren aan de slag op de 1500m.Kaat gedurende de eerste 900m inhuren als haas was zeker geslaagd om het tempo in te leiden waarna Aria er vervolgens 600m alleen voor stond. Ondanks het stuk alleen liep ze toch een nieuw pr. van 4.47, (soms heb je meer aan een goede vriendin dan aan ...), dit beloofd voor het Belgisch.
Hierbij haalde Aria uiteraard een eerste plaats algemeen en bij de cadetten, gevolgt door haar zus Esther die een tijd liep van 5.02, ook een PR, en hiermee 2e cadet werd. Niet te vergeten onze haas (Kaat) die niet wou uitstappen en haar wedstrijd ook nog netjes heeft uitgelopen als training. Bedankt Kaat, dit was knap werk ! Nadien was het de beurt aan Gitte die op haar beurt ook een mooie 1500m neerzette.
Om zeker niet te vergeten waren er ook nog de jongens op de 1500m, en Gert op de 3000m.Wouter nestelde zich mooi in het groepje cadetten en draaide een mooie eerste 1000m, jammer genoeg kwam het tekort aan training dan naar boven waardoor iets moest worden ingehouden. Uiteindelijk toch een mooie 5.01. - van talent gesproken.
Glenn wou na een paar knappe trainingen zeker iets van zijn PR doen. Jammer genoeg kwam hij al na 200m alleen te zitten waarna het 1300m alleen tempo houden was. Na een doorkomst op 1000 zoals afgesproken werd nog een tandje bijgezet en noteerden we een nieuw PR van 4.50, een verbetering van 9".
Gert had op training en tijdens het kamp (o.a. de training op de terril) al laten zien over goede benen te beschikken en ja hoor. Na een knappe en verstandige 2000m nam hij zelf het initiatief om een laatste kilometer te "vlammen" en een prachtige tijd van 8.47 neer te zetten. Knap werk trainer !!!
Tot slot had iedereen dus een goeie wedstrijd gelopen en ging iedereen met een blij gezicht naar huis en op naar een volgende meeting !

Geplaatst door een aanwezige atlete (en aangevuld door een trainer).