zondag 23 november 2008

Cross Tilburg

Zoals elk jaar was de Internationale VGZ Warandeloop te Tilburg weer sterk bezet. Natuurlijk mag dan ook een HEAK-delegatie niet ontbreken.

Bij de pupillen wist Antse na een slechte start en een val zich toch nog in de top-tien te plaatsen (9de). Kim liet zich wegdrummen in de start en kwam van een laatste plaats terug naar de 28ste plaats. Bij de 2de-jaars miniemen liepen Kato (2de) en Nina (4de) een zeer goede wedstrijd en moesten enkel onderdoen voor een heel sterke Nederlandse. Jarrit nam bij de jongens miniemen direct de koppositie en gaf deze niet meer uit handen.
Bij de 2de-jaars kadetten meisjes verdedigde Kaat zich goed met een 15de plaats op een parcours dat niet in haar voordeel was. Arne bewees met een schitterende 4de plaats bij de kadetten-jongens dat hij goed bezig is, net zoals Brent die met een 16de plaats nog vele snelle lopers achter zich liet.
Glenn liep op zijn waarde bij de scholieren met een 53ste plaats op meer dan 80 deelnemers. Bij de meisjes-scholieren liet Esther zien dat ze week na week nog beter wordt, nu met een 7de plaats. Zus Aria moest opgeven wegens ziekte. Niet getreurd, er komen nog genoeg mooie wedstrijden.