maandag 17 november 2008

LCC Neerpelt

Een grote HEAK-delegatie was aanwezig op de LCC-cross te Neerpelt. De supporters zagen heel goede prestaties, sommige reeksen werden zelfs gedomineerd door de HEAK-ers.

Benjamins

Jef nam meteen de leiding en ondanks verschillende tegenaanvallen bleef hij op de 1ste plaats. Bij de meisjes werd Emma 14de. Bij de jongens was Senne 11de en Sander 12de.

Pupillen

Net zoals vorige week kwam Antse in de spurt net tekort voor een podiumplaats (4de). Ook Marte liep een zeer goede wedstrijd met een 7de plaats. Maxine (14de), Eline (26ste), Lien (34ste), Nele (16de) en Loran (19de) waren onze andere meisjes-pupillen.
Bij de jongens werd Dries D. 8ste , Dries T. 23ste, Siebe 24ste en Wout 27ste.

Miniemen

Bij de eerstejaars-meisjes zagen we heel goede wedstrijden van Maya (8ste), Diete (11de) en Kim (14de). Bij de tweedejaars waren Kato(1ste) en Nina(2de) te sterk voor de tegenstand.
Jorlie en Sofie werden 20ste en 25ste. Bij de jongens liepen Pieter (23ste) en Sander (25ste) de hele wedstrijd in elkaars buurt.

Kadetten

Ook Kaat is de laatste tijd goed bezig. In Neerpelt werd ze zelfs 4de, iets verder gevolgd door Janne (13de) en Melanie (15de). Bij de jongens liep Brent (als eerstejaars) zich nog in top-10.

Scholieren

Een echte demonstratie van Aria en Esther bij de scholieren . Ze werden gemakkelijk 1ste en 2de. Ook onze spurtster Hanne liep goed en werd 13de. Bij de jongens nam Glenn een supersnelle start, waarvan hij daarna wel moest bekomen. Hij werd 16de ,net voor Wouter (17de).

Seniors - Masters

Saartje voelde zich in haar sas op de Neerpeltse heuvels want na een goede start wist ze nog op te schuiven naar een 8ste plaats (met nog een snelle eindspurt). Bij de masters was enkel Eric aan de start (alhoewel er meerdere HEAK-masters langs de kant stonden). Hij werd als langeafstandsloper toch nog 31ste.