maandag 10 november 2008

Crosscup Mol

De eerste grote wedstrijd van het winterseizoen, zodat iedereen kon nagaan hoe de conditie op dit moment is.

Bij de meisjes pupillen 99 was er al direct een mooie 4de plaats voor Antse. In de spurt kwam ze maar 1 seconde tekort voor een podiumplaats. Bij de meisjes pupillen 98 liep Marte sterk naar een 14de plaats. Ook Nele verdedigde zich goed met een 30ste plaats op 47 deelnemers.
Bij de meisjes pupillen 97 hadden we 3 HEAK-ers aan de start. Maya is terug op de goede weg met een mooie 11de plaats, direct gevolgd door Diete (15de) en Kim (22ste).
Kato nam bij de meisjes pupillen 96 meteen de leiding maar moest zich op het einde toch gewonnen geven (2de plaats). Nina bouwde haar wedstrijd goed op met een prachtige 3de plaats als beloning.
Kaat nam bij de kadetten meisjes een sterke start en bleef dit goed volhouden. Net geen top-10 (11de) maar wel een goede wedstrijd.
Met een interland Belgie-Nederland was de wedstrijd bij de scholieren meisjes heel goed bezet. Geen probleem voor Aria want ze werd na een sterke wedstrijd 3de. Ook zus Esther wou niet onderdoen met een mooie 7de plaats als resultaat. Goele vond het goede ritme niet maar op karakter werd ze toch nog 25ste.
Bij de benjamins jongens was Jef direct goed mee in de kopgroep en werd 9de op 41 deelnemers.
Dries moest bij de pupillen jongens zich terugwerken na een mindere start naar een goede 11de plaats.
Onze voetballer Jarrit nam nog eens deel aan een veldloop en hij beet zich vast in de lopers voor hem met een prachtige 3de plaats als gevolg.
2 HEAK-eerstejaars bij de kadetten jongens. Arne liet zich wegdrummen in de start zodat hij al zijn energie moest steken in de achtervolging met een 17de plaats als resultaat. Brent vocht voor wat hij waard was en werd 42ste.
Ook een internationaal gezelschap bij de jongens scholieren. Glenn miste net de aansluiting met het groepje voor zich en werd 35ste , wat later gevolgd door Wouter met een 41ste plaats