donderdag 17 september 2009

Interprovinciale match + cadetten- en scholierenkamp

Afgelopen weekend namen Aria en Goele voor de provincie Antwerpen (als lid van Vabco Mol) deel aan de Interprovinciale match te Vilvoorde.


Aria nam in de 1500m van in het begin de kop, legde een zeer strak tempo op en liep zo de tegenstanders er één voor één vanaf. De laatste ronde kon zelfs de handrem worden opgetrokken om winnend af te sluiten in 4'50". Zo'n tijd in je eentje zegt genoeg :  een sportief antwoord aan kritiek van Mr. Anoniem (of hij daar was of niet, en tactisch of niet).

Goele stond vervolgens naast Zenobie aan de start van de 3000m. Een leuke babbel tussen de mama's leerde ons dat er een serieus verschil in trainingsdagen en kilometers blijkt te zijn. Nu Zenobie bewees ook echt klasse in huis te hebben door solo naar een knappe tijd te snellen. Knap. Goele werkte de eerste 2 km goed samen met Sarah Eylenbosch, zowel voor de tijd als voor de plaatsen 2 en 3. De laatste kilometer was het dan ieder voor zich. Goele werd op het einde van het seizoen knap 3e in 10'42", een evenaring van het PR.

Knap gedaan dames.

Antwerpen werd trouwens in de algemene eindstand 2e, een bevestiging dat we op onze kampioenschappen toch deftige tegenstand hebben.



Morgen gaan we met onze 21 cadetten en scholieren weer een 3-tal dagen op kamp, hun derde kamp dit jaar.  Een greep uit het programma; trainen, zwemmen, plezante avonden, teambuilding, dropping, ..... met andere woorden ons weer eens goed amuseren".

Op naar de winter !!!!!!!!!!!!!!!!!