donderdag 25 januari 2007

LCC te Lommel

Vorige zondag maakten onze Heak-ers Lommel weer onveilig. We waren nu met 34 atleetjes aanwezig en dat hebben ze daar geweten.

De drie kleinsten van het gezelschap beten de spits af. Antse eindigde maar 5 secondjes achter de eerste op de 5de plaats. Maxime liep haar sterkste wedstrijd van dit seizoen en eindigde 7de. Eline deed niet onder voor haar vriendinnetjes en hield stand op een knappe 10de plaats.
Bij de 2de jaars benjamins stond Mieke met het brons te pronken. Marte, Nele, Mirthe en Caro lieten zien wat vechtlust is en streden voor resp. plaatsen 18 – 20 – 23 – 25. Dit was weer OK dames!
Dries startte vlotjes, terwijl Siebe en Ian het rustiger deden. Dries eindigde zesde en naarmate de wedstrijd vorderde schoven de twee neefjes zij aan zij op (18de en 20ste plaats).

De pupillen dames waren met 5 aan de start. Alle vijf gaven ze het beste van zich zelf. Met als resultaat twee op het podium (Maya 1ste en Yinta 2de). In het tweede groepje knokten 3 dames zich knap naar voor (Diete 12de, Yalina 14de, Kim 16de). Sara eindigde 21ste na een goed gedoseerde koers.
Bij de 2de jaars pupillen maar één Heakster aan de start, maar zeker niet de minste. Nina liep, na haar ziekte, een slimme wedstrijd met als resultaat het goud.
Yano, een beetje gekwetst, deed het zeker niet slecht en eindigde net binnen de top 10 (9de). Brent, die de crossen begint gewoon te worden, legde beslag op de 21ste plaats.

Jarige Janne startte, zoals we gewoon zijn van haar, wat voorzichtig om daarna de diesel in gang te zetten en zo net binnen de top 10 te eindigen.
Bij de 2de jaars miniemen dames deden Kaat en Linde wat we van hen verwachten. Strijden tot het einde, met als resultaten de 6de en 15de plaats.

Bij de kadetten dames weer twee dames op het podium. Imana deed het solo naar goud en Aria spurtte zich naar het brons. Goele trainde zich naar de 8ste plaats. Terwijl Esther met haar knappe 10de plaats, 4 dames van HEAK in de top 10 plaatste. Hanne, nu ook eindelijk verlost van kleine kwaaltjes, maakte er een doorgedreven training van en eindigde zo 18de.
Bij de kadetten heren, één HEAK-er aan de start. Ruben liep in het tweede groepje net achter de leiders een sterke koers. Zo finishte hij op de 6de plaats.

Saartje, klagen over zware benen, stond daarmee twijfelend aan de start. Maar éénmaal vertrokken was er van zware benen niets meer te zien. Resultaat een 9de plaats.

Het derde podium waar 2 HEAK-ers op stonden was te zien bij de junioren heren. Gert liep beresterk in de kop van de wedstrijd (dit wel met masters) en nam het goud. Boezemvriend Ruben liep zijn beste wedstrijd van dit seizoen en legde beslag op de 3de plaats. In deze reeks waren ook twee masters van HEAK vertegenwoordigd. Karel liep zich in zijn lievelingsweer (?) sterk naar een 9de plaats. Jef streed, zoals altijd met de smile op zijn gezicht, voor wat hij waard is (54ste).


DE RAAD VAN EEN REPORTER TER PLAATSE “WE ZIJN GOED BEZIG!”.