zondag 18 januari 2009

Verslag afgelopen weekend

1: Indoor KVV 800m
Kaat liet weten dat ze op het Kampioenschap van Vlaanderen indoor 7e werd op de 800m in 2'28"21. Te weten dat Kaat aan de start stond met de 7e tijd op alle deelnemers en wetende dat ze vandaag de 2e van het PK (Kim De Bie) en andere bekende gezichten ditmaal op 2" achter haar hield, gewoon ferm gelopen. Knap gedaan Kaat, nog enkele stevige trainingen en dan op naar het BK.

2: Halve marathon Best.
In Best 4 atleten aan de start voor de Halve Marathon. Een nieuwe parcour met veel korte stukken en veel keren en draaien, en een behoorlijke wind die het niet eenvoudig zou maken. Supertijden waren omwille van parcour en wind onmogelijk.
Ronny liep echter weerom een beresterke wedstrijd, zorgde persoonlijk voor het uitdunnen van de groep voor de plaatsen 2-5 en wist het dan ook nog af te maken in de spurt. 2e totaal en natuurlijk eerste in de M40 klasse in 1hr11'. En dan te weten dat hij binnenkort zelfs de Abrahams gaat vervoegen. Ricky had geen superbenen en moest vandaag al vrij snel het groepje Ronny lossen. Hij stond dan voor een solorace van 21km tegen weer en wind. Desondanks werd hij toch knap 6 in totaal en 5e senior in 1hr14', dit op slechts 30" van Jay Sauer (toch een regelmatige 1hr10'-loper de laatste tijd). Gezien de omstandigheden zeker niet slecht. Peter wou dan weer zien of er al iets meer kon dan 2 weken geleden. Ja hoor, ditmaal was het al 16km goed op schema en hij werd dan ook 9e in totaal en 3e M40 in 1hr17'. Glenn zou opnieuw gebruik maken van de nevenwedstrijden om zijn duurloop af te werken. Hij legde heel vlotjes de 15km af in 1hr10' en werd hiermee zelfs zesde senior in deze wedstrijd.

3: Cross Herentals
Ik wist dat Josee de omloop van het Pk ging verkennen. En de omloop en benen werden goed bevonden. Alles op schema voor de komende wedstrijden. Josee werd 32e op 50.

4: Cross Lommel
Zoals afgesproken liep Hanne te Lommel. Na de overstap op het korte werk indoor wou ze namelijk nog eens een crosske meepikken. Ondanks wat last in de benen werd ze als "korte pistier" toch netjes 8e bij de scholieren dames. Netjes Hanne.

De trainers Heak.